Quote:
Originally Posted by voter
В Баку штаны насрали, как только Иран на прямую намекнул, что будет воевать с амерами совсем по новому - будет бомбить всё, что входит в экономические интересы амеров.
В Баку уже проводяться учения по гражд.обороне
ԲԱՔՎՈՒՄ ՊԱՏՐԱՍՏՎՈՒՄ ԵՆ ՊԱՏԵՐԱԶՄԻ
Իրանի եւ Միացյալ Նահանգների միջեւ
Ըստ ռուսաստանյան աղբյուրների, Ադրբեջանում լուրջ են ընդունել Իրանի հայտարարությունն այն մասին, որ ԱՄՆ ուժային գործողությունների դեպքում Թեհրանը պատասխան հարված է հասցնելու այն օբյեկտներին, որոնք ռազմավարական հետաքրքրություն են ներկայացնում ամերիկացիների համար: Նման ամենամոտակա օբյեկտներն են ադրբեջանական նավթային հանքերը, որոնց վրա, ըստ Բաքվի որոշ փորձագետների, արդեն իսկ ուղղված են իրանական հրթիռները։ Այդ առիթով Ադրբեջանում ակտիվացել են քաղպաշտպանության համակարգի կառույցների վերականգնման աշխատանքները:
|
Вотер джан если Иран пошлёт хоть одну ракету в сторону Азербаджана, то я буду считать Иранское руководство глупыми и не дальновидными(не то что сейчас я так не думаю,но в этом случае это будет 100%) ведь это зажгёт азеров внутри Ирана, и в купе с американской атакой они получат внутренний конфликт, а ослабленные и так американской атакой вряд ли смогут подавить , ну например какое-нибудь азерское востание.
Я больше в сторону Грузии думаю будут стрелять, ну и традиционно Израиль Саудия Ирак