Ориентация
Этот автобус идет до...?_______________айс автобусе" hаснум э?____________այս ավտոբուսը հասնու՞մ է
парка победы_______________________hахтанаки айги____________________ հաղթանակի այգի
площади республики_________________hанрапетутян hрапарак_____________ Հանրապէտության հրապարակ
где ближайшая остановка автобуса?____вортех е автобуси мотака кангаре"?__ որտե՞ է ավտոբուսի մոտակա կանգառը
где ближайшая станция метро?_________вортех е мотака метрои каяране"?___որտե՞ղ է մետռոի մոտակա կանգառը
я правильно иду к...?_________________ес чишт ем гнум...?_________________ես ճի՞շտ եմ գնում
в каком направлении мне идти?________вор уххутямб петк е гнам?___________ ո՞ր ուղղությամբ պետք է գնամ
в эту сторону?_______________________айс кохм?________________________ա՞յս կողմ
я (не) знаю дорогу___________________ес (ч)гитем чанапарhе"_____________ես չգիտեմ ճանապարհը
покажите мне это на карте_____________цуйц твеq индз да картези вра______ ցույց տվեք ինձ դա քարտեզի վրա
нарисуйте мне пожалуйста маршрут_____нкареq индз чанапарhе"____________ նկարեք ինձ ճանապարհը
напишите пожалуйста адрес___________ хндрум ем,hасцен греq_____________ խնդրում եմ հասցեն գրեք
Это далеко (близко)?_________________да hеру(мотик) э?_________________ դա հեռո՞ւ (մոտի՞կ) է
это далеко пешком?___________________ да hеру е вoтqов ?_______________դա հեռո՞ւ է ոտքով
можно ли доехать на автобусе(метро)?___карох ем айнтех hаснел автобусов(метройов)?______կարո՞ղ եմ այնտեղ հասնել ավտոբուսով(մետրոյով)
|