VIP Forums Muzblog Chat Games Gallery. Форум, муздневники, чат, игры, галлерея. |
|
Interview Don’t ask me questions and I won’t lie. (Oliver Goldsmith) |
Интервью с viparm |
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
09 Mar 10, 20:31 | #235 (permalink) | |
VIP VIP Club
|
Re: Интервью с viparm
Quote:
Апаранцин воски дзука брнум. Дзукн асума - Идз бац тох, 3 цанкутюн ккатарем Эс апаранцин талиса дзук" гетнин саткацнум у асума - Дуеир мнацел индз дзер арнес... |
|
09 Mar 10, 20:35 | #237 (permalink) |
Все буду молчать......... VIP Ultra Club
Blog Entries: 7
|
Abarantsin avtoya arnum ruil@ ach komna linum. 2 or heta avton heta tanum. Ara vekalek es dzer himar avton! Es martik xarnvumen irar: Incha eghel axper jan pchacaca lav chi ashxtum? Abarantsi: To che ha ara frumem vor patohanic durs tkem veshni kngas eresinem tkum :smeshok:
|
09 Mar 10, 20:37 | #238 (permalink) |
Top VIP VIP Ultra Club
|
бантики анекдотэ хеса мкс кпатми ира мот эт анекдотэ авели лава стацвум! мук джан патми хнтрум эм
ес уришэ патмем, папаис сирац анекдоти коллекяиц уремн ми хат харс эн берум тун, шат анбана линум, горц чи анум тунэ эс кисур кесрар хелк хелки эн тали асум эн ари ерб вор харсэ мер кохков анццни ду авелэ ар дзерэт яни узум эс авлес, ес крив канем хетэт касем че тур ес петка авлем, инкнел ктена камачи мер дзериц кверцни.... тенцел анум эн, авелэ брнац кисур кесрар крив эн анум, кисурэ асума че тох ес петка авлем, кесрарэ ба че ес петка авлем........ харсэ наюм наюма... асума..... -крив ми арек, ми ор ду авли, ми ор эл ду |
Tags |
интервью, viparm |
|
|
|