VIP Forums Muzblog Chat Games Gallery. Форум, муздневники, чат, игры, галлерея. |
|
Chatting Human can live without many things, but not without another person. (Ludwig Berne) |
скажи? |
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
02 May 07, 00:09 | #16 (permalink) |
”*°★MaRiKa★°* VIP Ultra Club
|
|
Родиться армянином - несчастье. Остаться им – победа (А. Исаакян) Армянский народ не чувствует боли (А. Исаакян) Родился армянин – уже специальность. Быть армянином – очень трудное ремесло. (Г. Матевосян) Армяне относятся к числу самых красивых народов на планете. (граф фон Гангстаузен) Армянский народ – это народ мечты. (А. Недолян) |
|
|
06 May 07, 11:59 | #18 (permalink) |
Top VIP VIP Ultra Club
|
|
Бог мой, как велико созвездие храбрецов на небосклоне нашей истории. И как ослепительно их сияние. Увенчаны все, у всех есть шрамы славы. В зрачках у них молнии, гнев, горечь. Не осталось, почти не осталось в мире рода, который бы не узнал силу нашей руки. Г. Нждеh Judica, Domine, nocentes me: expugna impugnantes me. Confundantur et revereantur quaerentes animam meam. |
|
|
14 Sep 07, 13:14 | #19 (permalink) | |
Top VIP VIP Ultra Club
|
Ответ: скажи?
Quote:
Добавлю в важное, пусть все прочитают и сделают определённые выводы для себя |
|
Бог мой, как велико созвездие храбрецов на небосклоне нашей истории. И как ослепительно их сияние. Увенчаны все, у всех есть шрамы славы. В зрачках у них молнии, гнев, горечь. Не осталось, почти не осталось в мире рода, который бы не узнал силу нашей руки. Г. Нждеh Judica, Domine, nocentes me: expugna impugnantes me. Confundantur et revereantur quaerentes animam meam. |
||
|
28 Feb 10, 01:24 | #21 (permalink) |
justice managements VIP Ultra Club
|
Re: скажи?
Գիտնականները սովորել են հասկանալ՝ ինչու են լալիս նորածինները...
Ճապոնացի գիտնականները մշակել են թարգմանչական ծրագիր, որը վերծանում է այն տեղեկությունները, որոնք պարունակում է մանկական լացը։ Գիտնականները խոստանում են, որ շուտով այդ նորարարությունը կարող է հասանելի լինել փոքրիկ սարքավորման տեսքով։ Այս մասին հաղորդում է The Telegraph-ը։ Ճապոնիայի Մուրորանի տեխնոլոգիական ինստիտուտի գիտնականները՝ պրոֆեսոր Թոմոմաս Նագասիմայի գլխավորությամբ, մշակել են մաթեմատիկական ալգորիթմ, որը կարող է վերծանել մանկական լացի տարբեր հնչերանգները, որոնք պարունակում են զանազան տեղեկություններ երեխայի սոված լինելու, ցավի կամ նույնիսկ վատ տրամադրության մասին։ Ուսումնասիրության ղեկավար Նագասիման նշել է, որ «մոտ ապագայում նման սարքավորումների միջոցով ծնողները մշտապես կարող են տեղյալ լինել, թե ինչ է ցանկանում իրենց երեխան»։ Այս մասին կարդալուց հետո հիշեցի Ղարաբաղցու երեխու մասին անեկդոտը... |
|