VIP Forums Muzblog Chat Games Gallery. Форум, муздневники, чат, игры, галлерея. |
|
Science and Technology Today it is science tomorrow it will be technique. (Edward Teller) |
View Poll Results: Подвергались ли вы хакерским атакам ? | |||
да | 0 | 0% | |
нет | 1 | 50.00% | |
часто подвергаюсь | 1 | 50.00% | |
а что это такое ? | 0 | 0% | |
Voters: 2. You may not vote on this poll |
Опрос : Подвергались ли вы хакерским атакам ? |
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
24 Feb 11, 19:56 | #29 (permalink) | |
Persona grata VIP Club
|
Պատասխանը: Re: Опрос : Подвергались ли вы хакерским атакам ?
Quote:
кан сайтер воронк унен сайманапакум ми айпи асцеиц карели а ми кани анкам фордзел у айпин к факви дра амар ел атук црагреров карели а амен логин паролин амапатасханацнел ми прокси айс дзев@ амена эштна байц карога таринеров фордзес у ч гтнес кан ми кич джвар байц авели чишт дзев дра амар петк а ми кич асканал у паткерацнел инч а сайт@ у вонц а сайтум катарвум авторизациян амен инч катарвум а .htaccess и миджоцов хоск гнум а воч те форумнери у блогери масин айл соверакан сайтери сайти конструкцияов /home/сайт.com/public_html/им эдж/.htaccess ворпеси мтненк /им эдж петка амапатасханенк айн твялнерин воров паанджвум а .htaccess ов иск .htaccess кара грац лини асенк айрен асац сайт каран мтнен менак эн мардик воронк кан им цуцакум ис цуцакн кочвум а .htpasswd де ира медж ел асен ес мардик ахпер:6Jy5NW аперо:vNdCJ5 байц сах еткан ешт чи htpasswd ум паролнер@ кодаворвум ен у лину ен ахпер:45Mf2ToQKSzWc аперо:45GDUXHf1sxuc у ворпеси 45Mf2ToQKSzWc коде дешифровка аненк ка уриш црагир воров 45Mf2ToQKSzWc иц станум енк 6Jy5NW иск форумнерум кам блогерум кара лини асенк /home/сайт.com/public_html/им блг/config.php иск конфигум грац а вор юзернери цуцак воч те .htpasswd а айл гтнвум а базаюм чгитек инч а базан у phpmyadmin эти лав чи ворветев базаюм ачах паролнер чен кодаворвум у инчкан ел дук бард код днек мека чи огни ескан бан ахпернер |
|
|
24 Feb 11, 21:26 | #30 (permalink) | ||
Զամունդացի դեմք VIP Ultra Club
|
Quote:
|
||
24 Feb 11, 21:34 | #31 (permalink) |
Persona grata VIP Club
|
Պատասխանը: Опрос : Подвергались ли вы хакерским атакам ?
байц ов асец вор сах мекиц мек а этенц вор линер ес милиардатер клиние
шат дзевер кан файлер кардалу кам базаи даннинер иманалу сах етенц хешт чи байц джвар ел чи |
|
24 Feb 11, 21:42 | #32 (permalink) | ||
Զամունդացի դեմք VIP Ultra Club
|
Պատասխանը: Опрос : Подвергались ли вы хакерским атакам ?
Quote:
Եզրակացություն. նման բաներ չեն անում փողի համար կամ փողը սկբից են վերցնում հետո անում ու այն էլ զուտ բարի նպատակներով, որ ցույց տան որտեղ արժի կարկատան անել, որ վատություն անողները չկարողանան անեն։ |
||
07 Mar 11, 09:02 | #34 (permalink) | |
Persona grata VIP Club
|
Quote:
я не я и лошадь не моя я просто мимо проходил |
|
|
|