![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
VIP Forums Muzblog Chat Games Gallery. Форум, муздневники, чат, игры, галлерея. |
|
Literature and Culture Literature – are news, that will never become out of date. (Ezra Pound) When everything is forgotten, culture remains. (Edward Errio) |
Учим армянский форумский разговорник/Սովորում ենք Հայերեն-Ֆորումի զրուցարան... |
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 (permalink) |
VIP Lord VIP Ultra Club
|
на приеме у зубного врача
![]() ЗУБНОЙ ВРАЧ -ԱՏԱՄՆԱԲՈՒՅԺ у меня болит зуб_______________атам'с цавума______________________ատամս ցավում է у меня опухла десна____________линд'с урел е______________________լինդս ուռել է у меня кровоточит десна_________линдиц'с арь'юн e галис____________լնդիցս արյուն է գալիս у меня выпала пломба___________ пломб'с дурс e энгел_______________պլոմբս դուրս է ընկել у меня очень воспалена десна____ линд'c шат борбоквац э____________լինդս շատ բորբոքված է пожалуйста....__________________ хндрум ем________________________խնդրում եմ поставьте пломбу_______________ пломб дрек_______________________պլոմբ դրեք удалите зуб____________________атаме hерацрек____________________ատամը հեռացրեք успокойте боль_________________ цавазркек________________________ցավազրկեք если можно не вырывайте зуб_____ете карели э,атаме ми hерацрек______եթե կարելի է , ատամը մի հեռացրեք На приеме у зубного врача вы так же можете услышать некоторые реплики. беране бацек_______________откройте рот______________բերանը բացեք во՞р атамн э цавум___________который зуб болит?________ո՞ր ատամն է ցավում охохек беране______________ прополощите рот__________ողողեք բերանը ткек_______________________ сплюнте_________________թքեք атаме петк е hерацнел________придется вырвать зуб_____ ատամը պետք է հեռացնել |
![]() |
![]() |
|