![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
VIP Forums Muzblog Chat Games Gallery. Форум, муздневники, чат, игры, галлерея. |
|
Changes happen News and ideas about the forum development. |
![]() |
Փորձենք հասկանալ |
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 (permalink) |
Regresar a mi amor :(( VIP Ultra Club
|
Ответ: Փորձենք հասկանալ
Я тут безсилен )решает все народ)Я с самого начала сказал что давайте анулируем выборы,даже предложил,чтобы я зашел и редактировал голосовнаие,дадут мне карточку,но анулируют голосование)но Народ посчитал что так не правильно ...)))
так что Арадж Хаястан ) или... Ахтелу енк ))))) |
![]() |
![]() |
#12 (permalink) | ||
Զամունդացի դեմք VIP Ultra Club
|
Պատասխանը: Ответ: Փորձենք հասկանալ
Սահմանադրությունը հիմնական օրենքն է, որով շարժվում ենք, այն չի սահմանմ մեկ, երկու, թե տասնըմեկ փուլով պիտի անցնի ընտրությունները, դա զուտ ԿԱՏԱՐՈՂԱԿԱՆ/ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՉԱԿԱՆ գործընթաց է, որ իմաստ էլ չունի սահմանել հիմնական օրենքում։
Տեխնիկական ադմինիստրատորները, որոնցից մեկը ես եմ, իրավասու չեն որոշումներ ընդունել ու զուտ եզրակացություն են ներկայացնում խմբագիրների խորհրդին - այսպես ասած ՔՆՆԵԼ եմ կատարվածը ու մասնագիտական հետազոտության արդյունքները ներկայացրել եմ դատավորին։ Անկասկած իմ կարծիքը նաև արտահայտել եմ ու շատ սխալ պնդում է, թե դա իմ նախաձեռնությունն է ես, երկրորդ փուլին ու այն էլ գրառումների քանակով սահմանաձակված, անձամբ դեմ եմ եղել։ Խմբագրական խորհրդի քննարկման ընթացքում որպես հոգաբարձու իմ մտահոգությունները ներկայացրել եմ ու եզրակացությունը արդյունքների վերաբերյալ եղել է - ԱՆՎԱՎԵՐ ճանաչել, քանի որ 6 ձայների անվավեր չանաճելը «անհնար է» դարձնում նաև պարզել, թե ով է առաջինը, ով երկրորդը և ով երրորդը, պետք է նոր ընտրություններ։ Բայց ես ուրախ եմ, որ ի տարբերություն շատերի, իմ տեխնիկական անդմինիստրատորի կարգավիճակը չի ազդել որոշման կայացման վրա, դա ինձ հույս է տալիս, որ եթե հոգաբարձուների խորհուրդը որոշի ուրիշին վստահել տեխնիկական ադմինիստրատորի աշխատանքը, դա հետագայում ֆորումի բուն գոյության ու ազատությունների վրա չի ազդի։ Չնայած բնական է որ ավելի ուրախ կլինեի, եթե իմ ուզածով լիներ։ Սահմանադրական բարեփոխումների անհրաժեշտությունը, ոչ մեկ չի վիճարկում ու արդեն սահմանադրության թեմայում առաջարկությունս տեղադրել եմ, ինչ և մյուսներին եմ խորհուրդ տալիս իրենց առաջարկությունները անել։ Զուտ ավելորդ ֆորումջանցիներին ծանրաբեռնելուց խուսափելու համար գերադասեցի սպասել, որ գոնէ հիմնականում ընտրությունները ավարտվեն։ |
||
![]() |
![]() |
#13 (permalink) | ||
|
Պատասխանը: Ответ: Փորձենք հասկանալ
Отдельно напишу моё мнение на русском относительно требования механика об аннулировании выборов и проведения их после конституционных изменений.
Это можно вынести на обсуждение и даже голосование, но шансов мало если требовать аннулировать все результаты, так как только в 4х отделах у форумджан сомнения, что результаты неприемлемы. Если распространить на те результаты, которые оказались для многих сомнительными, оное Выборы модератора в отдел "Любовь" 2008 / Elections of moderator in 'Love' 2008 Выборы модератора в отдел "Женский клуб" 2008 Выборы модератора в отдел "Мужской клуб" 2008 Выборы модератора в отдел "Семья" 2008 то ещё может будет шанс добиться там новых выборов. Но тут я сомневаюсь, что в результате второго тура победит тот, кто победит и при случае совсем новых выборов после изменения конституции. То есть в итоге всё равно результат по моим оценкам будет тот же - почему и я считаю решение судьи правильным и самым быстрым путём для достижения цели - избрания в эти отделы приемлемого большинством форумджан модератора. |
||
![]() |
![]() |
#14 (permalink) | ||
|
Պատասխանը: Փորձենք հասկանալ
К стате Механик, советую во время выборов судьи-модератора отдела выборов выдвинуться или хотябы быть активным, это поможет форумджанам соорентироваться и понять как всётаки всё у нас тут работает и что они сами решают, кто чего и как может тут писать.
Или хотябы внесите своё предложение об определении неприемлемости или необходимости вторых туров в теме о конституции - хотя заранее скажу я буду против, но если почуствуете, что есть поддержка можете потребовать голосования, может и пройдёт. |
||
![]() |
|